گروه معماری Architensions سازه‌ای کوچک برای کار طراحی کرده‌ است که در یک باغ محافظت شده در بروکلین، نیویورک قرار دارد و رابطه‌ای بین شخص ساکن در آن و طبیعت مجاور ایجاد می‌کند.

این فضا می‌تواند با ایجاد محیطی به دور از شلوغی و زندگی روزمره، به نویسندگان یا نقاشان کمک کند که دنیاهای خیالی خود را ساخته و پرورش دهند.
این اتاقک بر روی سکویی بتونی ساخته شده است، نمای خارجی آن به رنگ سیاه درآمده و محیط داخل با پنل‌های چوب کاج به رنگ طبیعی پوشیده شده که فضا را روشن و بزرگ‌تر می‌کند؛ هم‌چنین فضای داخل این اتاقک برای جلوگیری از انحراف ذهن، کوچک و بدون تجهیزات مختلف در نظر گرفته شده و تنها یک میز و صندلی در آن قرار گرفته است.
طراحی سقف چند وجهی و پنجره‌ای بر روی آن نیز برای کمک به ورود نور طبیعی انجام شده است.

 

designmatters.ir-ARCHITENSIONS-WRITING-PAVILION-2

designmatters.ir-ARCHITENSIONS-WRITING-PAVILION-7

designmatters.ir-ARCHITENSIONS-WRITING-PAVILION-1

designmatters.ir-ARCHITENSIONS-WRITING-PAVILION-8

designmatters.ir-ARCHITENSIONS-WRITING-PAVILION-4

designmatters.ir-ARCHITENSIONS-WRITING-PAVILION-11

designmatters.ir-ARCHITENSIONS-WRITING-PAVILION-6

designmatters.ir-ARCHITENSIONS-WRITING-PAVILION-10

designmatters.ir-ARCHITENSIONS-WRITING-PAVILION-9

designmatters.ir-ARCHITENSIONS-WRITING-PAVILION-5