اقامت‌گاهی به نام Noe Valley

اشتراک گذاری:

نوسازی اقامت‌گاهی به نام Noe Valley Residence کاری از گروه معماری Bach Architecture

در این پروژه، نوسازی شامل فضاهای داخلی‌ای در اطراف یک راه‌ پله بود که اجازه می‌داد نور از طبقات بالا به پایین منتقل شود. پله‌ها فضای ورودی را به طبقات بالاتر متصل می‌کند.
برای تأمین نور بیش‌تر، آن‌ها پنجره‌ای در یکی از گوشه‌های راه پله و پنجره سقفی‌ای در قسمت انتهایی راه پله نصب کردند که همه بخش‌ها پر نور باشد.
بدون شک راه پله به همراه کف پله‌های چوبی، شیشه و عناصر فلزی نقاشی شده، نقطه کانونی این خانه است.
اتاق کاری در قسمت راست طبقه نخست با منظره‌ای از حیاطی سبز، قرار گرفت.
سه اتاق خواب هم در طبقه بالا قرار داده شد که شامل اتاق خواب اصلی، با پنجره‌هایی به شکل یک شاه نشین کوچک، نیز می‌شد.

 
designmatters.ir-Noe-Valley-Residence-Bach-2

designmatters.ir-Noe-Valley-Residence-Bach-3

designmatters.ir-Noe-Valley-Residence-Bach-4

designmatters.ir-Noe-Valley-Residence-Bach-5

designmatters.ir-Noe-Valley-Residence-Bach-8

designmatters.ir-Noe-Valley-Residence-Bach-9

designmatters.ir-Noe-Valley-Residence-Bach-10

designmatters.ir-Noe-Valley-Residence-Bach-11

designmatters.ir-Noe-Valley-Residence-Bach-12

designmatters.ir-Noe-Valley-Residence-Bach-19

designmatters.ir-Noe-Valley-Residence-Bach-7

designmatters.ir-Noe-Valley-Residence-Bach-6

designmatters.ir-Noe-Valley-Residence-Bach-20

designmatters.ir-Noe-Valley-Residence-Bach-21

designmatters.ir-Noe-Valley-Residence-Bach-1
منبع: design-milk

اشتراک گذاری:
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاه و نظر خود را برای ما بنویسید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *