استودیو معماری آینه واقع در تهران پروژه‌ی «خانه بهار» را که در یکی از محله‌های نسبتاً ارزان اصفهان به نام نجف آباد قرار دارد به پایان رساند.
سفارش دهنده، خانواده‌ای ۴نفره بودند که با توجه به متراژ پایین زمین، خانه‌ای دو طبقه می‌خواستند که طبقه همکف برای والدین و طبقه بالا برای فرزندان باشد.

با توجه به طول متفاوت پروژه در سمت شرق و غرب، آن‌ها مجبور شدند خانه را با دو سمت متفاوت راه‌اندازی کنند، بیشتر به سمت شرق و کمتر به سمت غرب. همین موضوع باعث شد که استودیو معماری آینه تصمیم بگیرد خانه را به دو بخش کاربردی تقسیم کنند؛ فضاهای عمومی شامل آشپزخانه، اتاق نشیمن و اتاق پذیرائی از مهمانان در قسمت شرقی، و فضاهای خصوصی مانند اتاق خواب‌ها و سرویس بهداشتی در قسمت غربی. هم‌چنین با قرار دادن یک وُید در بخش عمومی، دو طبقه را از نظر بصری به هم متصل کردند.

 

خانه بهار در نجف آباد اصفهان از استودیو معماری آینه - دیزاین مترز

در قسمت ورودی خانه، شکافی در حجم به وجود آمد و راه‌ پله‌ای تندیس گونه به زیبایی دو بخش عمومی و خصوصی را از هم جدا کرد.
در قسمت انتهایی خانه نیز حیاط کوچکی قرار داده شد و در طبقه بالا به عنوان تراس بزرگ‌تری ادامه یافت؛ در نهایت با توجه به بودجه‌ی محدود پروژه، نمای آن با سیمان سفید پوشیده شد، اما این سادگی در کنار انحناهای نرم و هماهنگ در نمای بیرونی و فضاهای داخلی، نتیجه‌ای چشم‌نواز داشت.

خانه بهار در نجف آباد اصفهان از استودیو معماری آینه - دیزاین مترز

designmatters.ir-ayeneh-office-bahar-house-iran_2

designmatters.ir-ayeneh-office-bahar-house-iran_5

خانه بهار در نجف آباد اصفهان از استودیو معماری آینه - دیزاین مترز

designmatters.ir-ayeneh-office-bahar-house-iran_1

designmatters.ir-ayeneh-office-bahar-house-iran_7

designmatters.ir-ayeneh-office-bahar-house-iran_9

designmatters.ir-ayeneh-office-bahar-house-iran_8