خانه‌ای کوچک برای یک زوج جوان و گربه‌شان

اشتراک گذاری:

استودیو A Lentil Design خانه‌ای را در تایپه (پایتخت کشور تایوان) بازسازی کرده‌اند تا ساکنین آن در کنار دیدن دیوانه‌بازی‌های گربه‌ی خانگیشان، از کنار هم بودن نیز لذت ببرند.

در ابتدا طراحان، دیوار‌های اضافی که جلوی ورود نور به محیط را گرفته بودند، برداشتند. در نتیجه اندازه‌ی واقعی فضا نمایان شده و چرخش هوای تازه نیز بهتر شد. این عملِ طراحان، پیوستگی فضا را به شدت افزایش داد.

با حذف دیوارها، فضای داخلی بسیار بزرگ‌تر به نظر رسید و فضاهای پرت مانند گوشه‌ها و راهرو و حتی خود دیوار از بین رفتند. اتاق خواب دوم به سالن اضافه شد و جایی که قبلا تلویزیون در آن قرار داشت به یک کتابخانه‌ی توکار تبدیل شد. با این‌حال باز هم فضای کافی برای یک کاناپه و میز تلویزیون باقی ماند.

در زیرِ پله‌های کوچک، فضایی برای انبار کردن وسایل در نظر گرفته شد تا هیچ فضایی تلف نشود. اتاقی هم بالای پله‌ها برای انبار و یا کودکی که شاید در آینده به جمع خانواده ملحق شود در نظر گرفته شد.

باور نخواهید کرد که این تغییرات به چه اندازه تأثیرگذار بود. پس برای مقایسه، نگاهی به تصاویر قبلیِ پروژه بیاندازید.

اشتراک گذاری:
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاه و نظر خود را برای ما بنویسید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *