طراحی یک ساختمان الحاقی برای موزه‌ی Bündner Kunstmuseum - دیزاین مترز

طراحی یک ساختمان الحاقی برای موزه‌ی Bündner Kunstmuseum

اشتراک گذاری:

استودیوی معماری اسپانیایی Barozzi Veiga در آخرین پروژه‌ی خود ساختمان مکعبی شکلی برای الحاق به Bündner Kunstmuseum در شهر شور (Chur) در کشور سوئیس طراحی کرده است. این بخش الحاقی با ظاهر مکعبی شکل و شبکه بندی شده‌ی خود در کنار Villa Planta قرار دارد که در حال حاظر تبدیل به یک موزه شده است.

نمای خارجی این موزه بتونی بوده و شبکه بندی ساده‌ی آن با ظاهر کلاسیک و پرتزئین Villa Planta کاملاً در تضاد است. اما دو ساختمان در سطح زیر زمین به هم متصل هستند و پلان‌هایی متناسب دارند. فضای داخلی نیز همانند بخش خارجی مدرن و ساده است و بتون در بیشتر بخش‌های داخلی دیده می‌شود.

طراحی یک ساختمان الحاقی برای موزه‌ی Bündner Kunstmuseum - دیزاین مترز

طراحی یک ساختمان الحاقی برای موزه‌ی Bündner Kunstmuseum - دیزاین مترز

طراحی یک ساختمان الحاقی برای موزه‌ی Bündner Kunstmuseum - دیزاین مترز

طراحی یک ساختمان الحاقی برای موزه‌ی Bündner Kunstmuseum - دیزاین مترز

طراحی یک ساختمان الحاقی برای موزه‌ی Bündner Kunstmuseum - دیزاین مترز

طراحی یک ساختمان الحاقی برای موزه‌ی Bündner Kunstmuseum - دیزاین مترز

طراحی یک ساختمان الحاقی برای موزه‌ی Bündner Kunstmuseum - دیزاین مترز

طراحی یک ساختمان الحاقی برای موزه‌ی Bündner Kunstmuseum - دیزاین مترز

طراحی یک ساختمان الحاقی برای موزه‌ی Bündner Kunstmuseum - دیزاین مترز

اشتراک گذاری:
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاه و نظر خود را برای ما بنویسید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *