In Suspension by Naturehumaine

فضایی برای ورزش و زندگی

اشتراک گذاری:

In Suspension یک خانه مینیمال واقع در مونترال کانادا است که توسط NatureHumaine طراحی شده‌است.

سفارش‌دهنده به دنبال بازسازی یک ساختمان دو طبقه بود تا بتواند فضایی مناسب برای تمرینات ورزشی کودکانش تهیه کند.
درنهایت فضای زندگی مشترکی به‌وجود آمد که در آن همه فعالیت‌های اصلی به اشتراک گذاشته ‌شد؛ بدون اینکه حریم خصوصی هریک از ساکنان قربانی شود.
معمارها طبقه جداکننده دو‌ سطح از هم را حذف کردند تا فضایی باز خلق کنند که مانند دو جعبه معلق در فضا به‌نظر می‌رسد.
این جعبه‌های معلق که از پنل‌های چوبی خام و روشن ساخته‌شدند یک اتاق خواب و یک سرویس‌بهداشتی را شامل می‌‌شود.
در‌نتیجه این چیدمان، سه دهنه به بلندی دوطبقه به‌وجود‌آمد که دهنه مرکزی به اتاق ورزشی با یک جفت حلقه ژیمناستیک تبدیل شد.
بلوک سیاه رنگ‌شده‌ای، تمام طول سازه را به‌هم متصل کرد که راه‌پله‌ها، یک حمام و بخشی از آشپزخانه را دربرمی‌گیرد.
همانند جعبه‌های معلق، برای آشپزخانه و قفسه‌های کتاب نیز (که در زیر جعبه‌های چوبی قرار دارد) از چوب خام بهره گرفتند.

 

In Suspension by Naturehumaine

In Suspension by Naturehumaine

In Suspension by Naturehumaine

In Suspension by Naturehumaine

In Suspension by Naturehumaine

In Suspension by Naturehumaine

In Suspension by Naturehumaine

In Suspension by Naturehumaine
منبع: design-milk

اشتراک گذاری:
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاه و نظر خود را برای ما بنویسید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *